SCADA-programmering og support af procesanlæg

Har I brug for eksperter i SCADA-programmering? Hos Proces-Automatik har vi stor ekspertise med SCADA-programmering af produktionsmaskiner og procesanlæg såsom spildevandsbehandling, vandforsyning og fjernvarme. Vi udfører programmering og 24/7-support for kunder i hele Danmark.

Mange års erfaring med SCADA-programmering​

​Vi har 25 års erfaring med programmering og support af produktionsmaskiner, procesanlæg og andre automatiseringsløsninger. Derfor kan vi tilbyde både SCADA-programmering og fjernsupport gennem en VPN-tunnel. Det betyder, at vi kan udføre fejlfinding 24/7 og med omgående varsel.

SCADA står for "Supervisory Control And Data Acquisition", som betyder tilsynskontrol og dataindsamling. Det benyttes til styring og overvågning af forskellige former for automatiseringsløsninger som for eksempel spildevandsbehandling, vandforsyning og fjernvarme.

Har du spørgsmål eller har du brug for kyndig rådgivning ?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar på din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i SCADA-programmering

Vi er specialiseret inden for SCADA-programmering og fejlfinding. Derfor arbejder vi som både totalleverandører og underleverandører, hvor vi altid har fokus på energioptimering. Desuden fungerer vi som konsulenter og rådgivere.

Vi lægger stor vægt på, at vi skal have en tæt relation til vores kunder. Dermed kan vi tilbyde den bedste service og rådgivning i alt lige fra drift til energioptimering

​Få mere information om SCADA-programmering

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores virksomhed og om vores forskellige ydelser samt SCADA-programmering. Vi tager gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov, herunder akutte behov. 

Du kan ringe til telefon 22 21 10 02 for at få mere at vide eller få rådgivning. Du kan også skrive til os på e-mail info@cm-automation.dk.

Proces-Automatik er specialister i PLC programmering.

Vi peger på Siemens PLC, når vi skal lave nye løsninger for vores kunder.

Proces-Automatik kan bruge flere forskellige SCADA systemer. Vi er primært specialister i IGSS og Siemens HMI software.

Proces-Automatik kan tilbyde fjernsupport gennem VPN-tunler. Derved kan vi hjælpe kunden med det samme uden at skulle køre ud til kunden.