Ydelser​

Hos Proces-Automatik er vi specialister i PLC og SCADA programmering af spildevandsbehandling, vandforsyning, fjernvarme og procesanlæg. 

Proces-Automatik har mere end 25 års erfaring indenfor automatiseringsløsninger til at styre, regulere og overvåge procesanlæg og -udstyr. Vi er et højt specialiseret og erfarent firma og vi arbejder skiftevis som totalleverandører, underleverandører, konsulenter og rådgivere indenfor vores områder.​

Vi sætter altid en stor ære i at have en tæt relation til vores kunder, derved kan vi bedst muligt rådgive om den enkelte løsning.

Proces-Automatik har altid energien i højsædet og arbejder frem imod at udvikle den mest optimale og energirigtige løsning.​​

Har du spørgsmål eller har du brug for kyndig rådgivning ?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar på din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Schneider Electric: IGSS

IGSS32 er en scada løsning fra Schneider-electric (forhenværende 7T). IGSS er et af de mest udbredte overvågningssystemer i Danmark og er et af de systemer som Proces-Automatik kan anbefale over for vores kunder. Hos os i Proces-Automatik har vi mere end 11 års erfaring med IGSS og deres palette af programmer. Dette gør at Proces-Automatik altid vil kunne råde og vejlede vores kunder til de bedste løsninger. For Proces-Automatik er det vigtigt, at det er nemt og logisk for kunden at navigere rundt og bruge deres systemer. Derfor arbejder Proces-Automatik altid på at optimere disse funktioner.​

Siemens

Proces-Automatik arbejder med Siemens PLC og HMI produkter. Vi lægger stor vægt på at udvikle PLC programmer som har en høj kvalitet og er velstruktureret, da dette giver den størst mulige oppetid.

Proces-Automatik's standard bygger på specielt udviklede blokke, funktioner og ikoner som sørger for, at brugeren oplever en problemfri styring af anlægget og samtidig, at funktionaliteten er i top.

Schneider Electric: Modicon

​Proces-Automatik kan programmere i Schneider electrics Modicon PLC løsninger, samt supporter disse. ​Proces-Automatik's standard bygger på specielt udviklede blokke, funktioner og ikoner som sørger for, at brugeren oplever en problemfri styring af anlægget og samtidig, at funktionaliteten er i top. 

Server løsninger

​Proces-Automatik kan levere stand-alone serverløsninger til kunder med mindre behov, men ​Proces-Automatik kan også levere store serverløsninger med flere brugerløsninger med terminalbrugere. ​Proces-Automatik ved hvor meget ordentligt hardware betyder derfor leverer ​Proces-Automatik altid løsninger, der er helt i top.

​Proces-Automatik bruger virtualiseringsværktøjet VM-ware, og har stor kendskab til dette værktøj. Vi tilbyder også at servicere eksisterende løsninger.

Pumpestationer

​Proces-Automatik supportere og kan arbejde i de fleste pumpestations løsninger. Vi kan også tilbyde vores egne styringer til pumpestationer.

Proces-Automatik er specialister i PLC programmering.

Vi peger på Siemens PLC, når vi skal lave nye løsninger for vores kunder.

Proces-Automatik kan bruge flere forskellige SCADA systemer. Vi er primært specialister i IGSS og Siemens HMI software.

Proces-Automatik kan tilbyde fjernsupport gennem VPN-tunler. Derved kan vi hjælpe kunden med det samme uden at skulle køre ud til kunden.